Vadesi geçmiş vergi borcu nereye ödenir?

Gecikmiş vergi borcu nereye ödenir? Vergi borçları; vergi daireleri, İnteraktif Vergi Dairesi, E devlet, banka şubeleri ve dijital bankacılık kanallarından ödenebiliyor. Günü geçmiş vergi borçlarını ise vergi daireleri, İnteraktif Vergi Dairesi ve ya E devlet üzerinden ödeyebilirsiniz.Mar 5, 2022

Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir?

Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir?

  • AKBANK T.A.Ş.
  • AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş.
  • ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.
  • ALTERNATİFBANK A.Ş.
  • DENİZBANK A.Ş.
  • QNB FİNANSBANK A.Ş.
  • HSBC BANK A.Ş.
  • ING BANK A.Ş.

Vergi borcu herhangi bir vergi dairesine ödenir mi?

Başka vergi dairesine vergi borcunun ödenmesi.. Mükellefler bağlı oldukları vergi dairesinin dışındaki başka bir vergi dairesine de vergilerini ödeyebilirler. Ancak bu vergi daireleri, aynı belediye sınırları veya büyükşehir belediyesinin bulunduğu yerlerde büyükşehir belediye sınırları içinde olmamalıdır.

Vergi borcu bankaya ödenir mi?

Tüm vergi ödemelerinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın banka kartları ile İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİ'nin web (ivd.gib.gov.tr) adresi veya mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden ya da bu bankalarla birlikte Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankalarının online bankacılık hizmetlerinden yararlanarak …

İnternet bankacılığından vergi borcu nasıl ödenir?

Ekranda talep edilen bilgileri ilgili yerlere girerek İnternet Bankacılığı sistemine giriş yapın. Sol kısımda yer alan menüden “Ödemeler > Vergi/Harç > Vergi Ödeme” adımlarını takip edin. “Ödeme Tipi” bölümünde “Borç Sorgusu” seçeneğini işaretleyin.

Yapılandırılan vergi hangi bankalar alıyor?

Vergi borcu hangi bankalara ödenir? Vergi tahsilatı, anlaşmalı olan bankaların Kredi Kartları ile yapılabiliyor. Ayrıca, Gayri Menkul Sermaye İradına ilişkin olarak Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, Akbank, Finansbank, HSBC Bankası dahil olmak üzere bu bankaların Kredi Kartları ile tahsilat yapılabiliyor.

Yapılandırılan vergi borcu nereye ödenecek?

Yapılandırma yapılan Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçları e devlet ya da Gelir İdaresi Başkanlığı'nın vergi borcu ödeme ekranı üzerinden ödenebiliyor.

Hangi vergi dairesine bağlı olduğumu nasıl öğrenirim?

Hangi Vergi Dairesinde işlem yapması gerektiğini öğrenmek isteyenler sorgulama işlemlerini 444 0 189 numaralı hattan yapabilir. Numara arandığında müşteri temsilcisi ile işlemler gerçekleştirilir. Bununla birlikte ALO 189 hattından da Vergi Dairesi bilgileri kolayca öğrenilebilir.